Blog

sine

În primul rând, ți-i amintesc pe cei de bază: terapeutul Somn, terapeutul Stil alimentar sănătos și terapeutul Stare de bine.

Ce ne facem totuși când cei trei sunt dați peste cap și, orice am aborda, nu reușim să-i aducem înapoi? Apelăm la cel de-al patrulea: terapeutul Echilibru. Care, cu priceperea lui, depistează, pas cu pas, oricât de adânc ar fi nevoit să pătrundă, ce, mai exact, din viața ta (știută sau neștiută) nu dă voie celorlalți să- și facă treaba liniștiți.

De ce e el, terapeutul Echilibru, atât de bun prieten cu Energia și de ce ai nevoie și de ea în echipa ta de terapeuți? Pentru că, oricât ar fi de lăsată pe dinafară și ignorată de majoritatea, ea stă, de fapt, la baza tuturor lucrurilor, a toate cele câte există. Și dacă Energia e în dezechilibru, totul e în dezechilibru.

Deci dacă le-ai încercat pe toate și nimic n-a mers, înseamnă că ai nevoie să sapi și mai adânc. Ai nevoie să-ți deschizi orizonturile perceptive și mai larg, pentru a putea ajunge în adevăratul tău SINE. În sinele ăla care joacă pe degetele de la o mână tot ce ține de ego și de alte slăbiciuni umane. Umane, da, pentru că mai ai o parte, divină, de care încă nu te-ai lovit, pentru că ea nu lovește.

Ea doar te așteaptă.

Ca să-ți liniștească, în sfârșit, stomacul (emoțiile), somnul (gândurile) și… Viața (corpul, pe toate planurile lui).

error: Conținutul este protejat!!